Tennis- en padelmarathon bij TC Boemerang levert ruim € 15.000 op voor Villa Pardoes!

Op 23 en 24 maart vond er op de banen van TC Boemerang in Kaatsheuvel voor de eerste keer een tennis- en padelmarathon plaats ten behoeve van Villa Pardoes.

Middels dit unieke evenement werd er op speciale wijze aangehaakt op de landelijke actieweek “Padellen voor Pardoes” om zo extra inkomsten voor dit doel te realiseren.

Tijdens dit evenement werd er uiteraard volop tennis en padel gespeeld, de enthousiaste deelnemers zorgden ervoor dat de banen 24 uur zonder onderbrekingen werden gevuld.

Daarnaast droegen sponsors met mooie financiele ondersteuning bij aan het succes en konden zij met hun relaties ook genieten van de sportieve activiteiten en uiteraard de gezelligheid.

Tevens waren er clinics om de padeltechniek nog verder aan te scherpen en op zondag was er een Beat-the-Pro-challenge waarin rolstoelpadellers Robin Ammerlaan en Patricia de Bont door diverse padellers werden uitgedaagd wat resulteerde in prachtige ralley’s en mooie punten !

Daarnaast was er ruim 24 uur lang veel entertainment dankzij DJ Jip Pepping plus live-optredens van Bianca de Vaan, Thom Craane en Gu-nee waardoor ook de gezelligheid in het paviljoen zeker niet ontbrak.

Al met al een geslaagde happening waardoor er op zondagmiddag een cheque met het fantastische bedrag van € 15.122 overhandigd kon worden aan Pardoes, zodat deze bijdrage door Villa Pardoes gebruikt kan worden om nog meer gezinnen met ernstig ziek kind een unieke en onvergetelijke vakantiebeleving aan te bieden!